Eksisterende kunde? Login Ikke kunde ennå? Registrer deg her

  • Inklusive mva.
  • Gå til handlevognen etter at du har klikket på knappen "Legg i handlevogn”
   

Finansiering

Leie
Våre kunder har mulighet til å velge den finansierings modellen som passer best for deres bedrift. Man kan leie utstyr fra noen måneder til flere år og bytte utstyr ved behov. Har du en ballepresse på leie fra oss og etter en stund trenger annet utstyr kan vi ta pressen i retur og levere ut det utstyret bedriften din har behov for akkurat da.  De fleste bedrifter endrer seg med tiden og det gjør også behovet for avfallsutstyr.


Leasing
Leasing er en utbredt og velegnet form for finansiering av maskiner, utstyr og kjøretøy for næringsliv og offentlig sektor. Du velger leverandør og utstyr, og finansieringsselskapet betaler utstyrets kjøpspris til leverandør og blir eier av utstyret. Din virksomhet disponerer utstyret mot å betale leie over et avtalt tidsrom, slik at kostnaden blir fordelt over den tiden virksomheten kan gjøre nytte av utstyret, det kan skape inntekter.


I hovedsak kan alle drifts- og anleggsmidler som kan skilles ut som egen enhet og avskrives, leasing finansieres. Leieperioden for utstyr på leasing er vanligvis fra 3 til 7 år, avhengig av type utstyr og hva du som kunde ønsker, så lenge dette står i forhold til forventet økonomisk levetid.